Days
Hours
Minutes

Dezvoltăm noua generație de antreprenori

F&B Business Accelerator este un program dezvoltat pe 3 verticale: Produse, Servicii și produse IT destinate industriei F&B. Prima cohortă, destinată antreprenorilor care dezvoltă produse pentru sectorul F&B a avut loc în toamna anului 2021. În perioada februarie-martie va fi organizată cohorta de produse IT pentru HoReCa și retail, urmând ca ultima cohortă, dedicată conceptului business as a service, să fie organizată în perioada mai-iunie 2022

Technology for F&B industry

F&B serving concepts

Food & Beverages Products

Prin intermediul F&B Business Accelerator vei beneficia de:

6 săptămâni de workshopuri online

Lideri de top din HoReCa și profesioniști din industrii conexe vor lucra îndeaproape cu antreprenorii selectați, acoperind fiecare arie de interes pentru un business de succes, precum: Business Model, Branding, PR & Corporate Communication, Legal, HR, Operational Management, Francizare și M&A, Fiscalitate, GDPR, Proprietate intelectuală, Oportunități de finanțare, Scalare, Guvernanță Corporativă.

Alex Cirtu

Chef

Tinu Sebeșanu

CEO Trend Hospitality

Dan Isai

CEO Salad Box

Radu Savopol

Founder 5 to go

Workshopuri susținute de specialiștii The Entrepreneurship Academy

Călătoria antreprenorului, autocunoaștere și profilare, principii de gândire antreprenorială, design thinking și drumul de la MVP la Product Market Fit sunt doar câteva dintre cursurile care vor fi susținute de specialiștii The Entrepreneurship Academy.

Bootcampul antreprenorului – 3 zile de workshopuri la Rubik Hub – Piatra Neamț

Ne dăm întâlnire în Piatra Neamț, la Rubik Hub, unde trainerii F&B Business Accelerator vor lucra îndeaproape cu antreprenorii selectați, pentru identificarea și rezolvarea unui challenge sectorial.

Pitch Day

La finalul perioadei de accelerare, antreprenorii acceptați în program vor susține un pitch de finanțare în fața mai multor fonduri de investiții și investitori tip angel, având posibilitatea să câștige finanțare pentru businessul lor.