Dezvoltăm noua generație de antreprenori

F&B Business Accelerator este un program dezvoltat pe 3 verticale: Produse, Servicii și produse IT destinate industriei F&B. Prima cohortă, destinată antreprenorilor care dezvoltă produse pentru sectorul F&B va avea loc în toamna anului 2021, urmând celelalte două căhorte să aibă loc în prima jumătate a anului 2022.

Prin intermediul F&B Business Accelerator vei beneficia de:

5 săptămâni de workshopuri online

Lideri de top din HoReCa și profesioniști din industrii conexe vor lucra îndeaproape cu antreprenorii selectați, acoperind fiecare arie de interes pentru un business de succes, precum: Business Model, Branding, PR & Corporate Communication, Legal, HR, Operational Management, Francizare și M&A, Fiscalitate, GDPR, Proprietate intelectuală, Oportunități de finanțare, Scalare, Guvernanță Corporativă.

Alex Cirtu

Chef

Radu Savopol

Founder 5 to go

Dan Isai

CEO Salad Box

Tinu Sebeșanu

CEO Trend Hospitality

9 workshopuri susținute de specialiștii The Entrepreneurhsip Academy

Călătoria antreprenorului, autocunoaștere și profilare, principii de gândire antreprenorială, design thinking și drumul de la MVP la Product Market Fit sunt doar câteva dintre cursurile care vor fi susținute de specialiștii The Entrepreneurship Academy.

Tabăra antreprenorului – 1 săptămână de workshopuri la Rubik Hub – Piatra Neamț

Ne dăm întâlnire în Piatra Neamț, la Rubik Hub, unde trainerii F&B Business Accelerator vor lucra îndeaproape cu antreprenorii selectați, pentru pregătirea Pitch Deck-ului.

Pitch Day

La finalul perioadei de accelerare, antreprenorii acceptați în program vor susține un pitch de finanțare în fața mai multor fonduri de investiții și investitori tip angel, având posibilitatea să câștige finanțare pentru businessul lor.