Days
Hours
Minutes

Dezvoltăm noua generație de antreprenori

F&B Business Accelerator este un program dezvoltat pe 3 verticale: Produse, Servicii și produse IT destinate industriei F&B. Înscrie-te la una din cele trei grupe și beneficiază de șase săptămâni de accelerare cu workshopuri de grup, întâlniri de mentorat 1on1 și întâlniri de finanțare cu investitori strategici. 

Technology & Serving Concepts

Products & Serving Concepts

Serving Concepts Masterclass

Prin intermediul F&B Business Accelerator vei beneficia de:

6 săptămâni de workshopuri online

Lideri de top din HoReCa și profesioniști din industrii conexe vor lucra îndeaproape cu antreprenorii selectați, acoperind fiecare arie de interes pentru un business de succes, precum: Business Model, Branding, PR & Corporate Communication, Legal, HR, Operational Management, Francizare și M&A, Fiscalitate, GDPR, Proprietate intelectuală, Oportunități de finanțare, Scalare, Guvernanță Corporativă.

Workshopuri formale susținute de specialiștii The Entrepreneurship Academy

Călătoria antreprenorului, autocunoaștere și profilare, principii de gândire antreprenorială, design thinking și drumul de la MVP la Product Market Fit sunt cursurile care vor fi susținute de specialiștii The Entrepreneurship Academy.

Demo Day

La finalul perioadei de accelerare, antreprenorii acceptați în program vor susține un Demo Day în fața mai multor fonduri de investiții și investitori tip angel, având posibilitatea să obțină finanțare pentru businessul lor.

Alex Cirtu

Chef

Tinu Sebeșanu

CEO Trend Hospitality

Dan Isai

CEO Salad Box

Radu Savopol

Founder 5 to go