Doar 20% din barurile, cafenelele și restaurantele din România rămân pe piață după primul an de activitate. Pentru a crește procentul businessurilor de succes, strângem la un loc liderii industriei HoReCa, profesioniști de top din industrii conexe, fonduri de investiții și business angels, alături de care vom lucra pentru a accelera și scala cele mai inovatoare concepte de restaurante, baruri și cafenele.
Exemple de concepte inovatoare:
restaurante vegane
restaurante „single product”
concepte dark kitchen
all day breakfast
gastropub
*Lista de mai sus nu este exhaustivă
Acceleratorul F&B Products reuneste antreprenori de top din HoReCa, economiști, avocați, bancheri, marketing Gurus, experți în listarea și comercializarea produselor în retail, investitori, precum și specialiști în educația formală și non-formală.
Programul își propune să ajute noua generație de antreprenori să-și dezvolte afacerile și sa lege noi parteneriate cu jucătorii din industrie. Antreprenorii acceptați în programul F&B Products vor beneficia de un program intensiv de 6 săptămâni de workshopuri online, sesiuni formale de învățare și ședinte de mentorat 1v1.