Days
Hours
Minutes

Food & Beverages Products

Căutăm astăzi produsele F&B pe care orice consumator le va căuta peste 5-10 ani.

Exemple de produse inovative:

  • Produse din proteine alternative

  • Produse „zero waste”

  • Chipsuri din alge

  • Kombucha

  • Semințe de cânepă decorticate

*Această listă nu este exhaustivă.

Acceleratorul F&B Products reuneste antreprenori de top din HoReCa, economiști, avocați, bancheri, marketing Gurus, experți în listarea și comercializarea produselor în retail, investitori, precum și specialiști în educația formală și non-formală.

Programul își propune să ajute noua generație de antreprenori să realizeze MVP-uri pentru produsele lor și să găsească finanțare pentru a putea scala businessul propriu.

Antreprenorii acceptați în programul F&B Products  vor beneficia de un program intensiv de 6 săptămâni de workshopuri online, sesiuni formale de învățare și ședinte de mentorat 1v1.

Cum procedăm?

Înscrieri

Așteptăm înscrierile voastre până pe 21 octombrie 2022

Jurizare

Juriul F&B Business Accelerator va analiza aplicațiile și va accepta în Program acele idei de business și startupuri care inovează și au potențialul de a deveni afaceri de succes.

Accelerare

6 săptămâni de workshopuri și sesiuni de mentorat în compania unor antreprenori de top și a unor traineri cu experiență internațională.

Bootcamp

Antreprenorii vor beneficia de un bootcamp offline de 3 zile la Rubik Hub – Piatra Neamț. Aceștia vor îndeaproape cu trainerii și mentorii programului, pentru identificarea și rezolvarea unui challenge sectorial.

Pitch de produs

Antreprenorii acceptați vor susține un pitch de produs în fata buyerilor rețelelor de retail. Astfel, vor obtine feedback real și direct din piață și vor avea acționabile clare pentru dezvoltarea businessului lor.

Demo Day

Absolvenții F&B Business Accelerator vor avea oportunitatea de a susține un Pitch de finanțare în compania mai multor fonduri de investiții și investitori tip angel

Traineri și mentori

Paul Iftode

Purchasing Director City Grill Group

Cristian Antofic

Head of Indirect Sales, Vodafone Business

Marinela Mihalcea

Head of Financial Products UniCredit Bank

Tudor Iacob

Cofounder Unison Plant Based

Cătălin Gealapu

Head of Sales Tazz

Pawel Szczepaniak

McWin Head Of Digital