Days
Hours
Minutes

FAQ

Acceptăm în program atât antreprenori ale căror businessuri se află în primii ani de funcționare (startups) cât și antreprenori ce vor să dezvolte o nouă idee de business. În general, primesc puncte mai mari aplicațiile cu businessuri care au trecut deja de nivelul de creionare a conceptului și care au dezvoltat sau sunt pe care să dezvolte un prototip al produsului. Dacă te numeri printre antreprenorii care vor să se înscrie cu o idee de business, îți recomandăm să ne demontrezi că ești decis să îți pui în aplicare ideea și să ne arăți cum anume vrei să faci acest lucru.

Pentru a fi acceptat într-una din cohortele F&B Business Accelerator, trebuie să aplici cu o idee de business/startup care are o componentă extrem de solidă de inovare. Chiar dacă deții un startup care performează, nu vei fi acceptat în program dacă nu ne poți arăta în ce mod inovează acesta piața în care activează.

Există o taxă de participare de 350 de euro + TVA, care va trebui plătită doar de antreprenorii acceptați în program.

Procesul de selecție este împărțit în două părți. În prima parte, reprezentanții Hospitality Culture Institute elimină aplicațiile care nu țin cont de criteriile de selecție și obiectivele F&B Business Accelerator. Aproximativ 80% din totalul aplicațiilor vor trece în următoarea fază.

În a doua parte a procesului de selecție, aplicațiile calificate vor fi analizate de un juriu format din 9 specialiști. Maxim 15% din totalul aplicațiilor rămase vor fi selectate pentru a participa în programul de accelerare.

Acceptăm antreprenori din orice parte a țării și chiar din Republica Moldova și diaspora. Cursurile vor fi ținute online, cu excepția unui bootcamp de o săptămână care va avea loc la Piatra Neamț, la Rubik Hub, precum și a Pitching Day-ului, care va avea loc în București, la Commons Unirii.

Prin participarea la programul nostru de accelerare, vei beneficia de workshopuri care vor acoperi fiecare componentă a businessului tău, vei învăța să-ți acătuiești un pitch deck, vei beneficia de networking în compania liderilor din HoReCa și a profesioniștilor de top din industrii conexe și vei avea șansa să obții finanțare pentru businessul tău. Nu în ultimul rând, vei avea acces la întreaga comunitate dezvoltată de Hospitality Culture Institute, atât în timpul programului de accelerare cât și după finalizarea acestuia.